Έμεινε όρθιος στο Σαραβάλι στο «Κ. Ζάρρας» ο Αστέρας Τέμενης, αφού απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 από την Πάτρα 2005, αν και ήταν πίσω στο σκορ 2-0.

Άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους του Αντώνη Μπάλα, που διάγουν μέχρι στιγμής ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και βρίσκονται ήδη στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα σήμερα έδειξαν αν μη τι άλλο και χαρακτήρα, αφού δέχτηκαν την πρώτη ψυχρολουσία μόλις στο 2΄ καθώς οι γηπεδούχοι με τον Μάριο Αγκαράϊ (1ο φετινό) βρέθηκαν αρκετά νωρίς στη θέση του οδηγού. Και στο 19΄ ήταν η σειρά του Δημήτρη Παναγόπουλου (1ο φετινό) να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα, δίνοντας έτσι ένα σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Βογιατζή.

Κάπου εκεί όμως οι γηπεδούχοι λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκείμενη περίπτωση άκουγε στο όνομα Νίκος Βλάχος, ο οποίος με δύο προσωπικά τέρματα στο 27΄ και στο 45΄ (3ο φετινό), έβγαζε την ομάδα του από το αδιέξοδο.

Στην επανάληψη προσπάθησαν και οι δύο αντίπαλοι να πετύχουν κάποιο γκολ που ενδεχομένως θα τους οδηγούσε στη νίκη, δεν τα κατάφεραν και έμειναν άπαντες ευχαριστημένοι με το ισόπαλο αυτό αποτέλεσμα, αφού η μεν Πάτρα έχει πλέον (4), ενώ ο Αστέρας (3).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Δορλής, Θεοδωρόπουλος (62΄ Παπαδόπουλος), Φάκος, Παπαχριστόπουλος, Μεσσήνης, Καυγάς (84΄ Οικονομόπουλος), Ν. Βλάχος, Β. Βλάχος, Δημ. Καλαμαράς, Δαλιάνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ