Παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια την οποία κατέβαλε ο Α.Ο. Διακοπτού, εν τούτοις δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στο Σαραβάλι στο #Κ. Ζάρρας# από την Πάτρα 2005 με σκορ 3-2 και έτσι εξακολουθεί να βολοδέρνει στα έγκατα του βαθμολογικού πίνακα.

Και όμως οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Τρίψα ήσαν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο 11΄με τον Χάρη Μαρή (5ο φετινό), που σκόραρε μάλιστα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού οι γηπεδούχοι του Γιάννη Βογιατζή μέχρι την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου είχαν φθάσει στην ολική ανατροπή, στο 19΄ με αυτογκόλ του Ηλία Τριανταφυλλόπουλου και στο 23΄ με τον Γιάννη Νικολακόπουλο (1ο φετινό).

Στην επανάληψη πήραν μία διαφορά ασφαλείας με τον κορυφαίο σκόρερ τους Νίκο Συρμή στο 61΄ (9ο φετινό) την οποία διατήρησαν με μεγάλη άνεση μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. ‘Όμως από εκεί και ύστερα το Διακοπτό κάνει την ύστατη προσπάθεια να γυρίσει το παιχνίδι και σκοράρει στο 81΄ με τον Θόδωρο Μαραγκό (1ο φετινό) και μέχρι το τέλος του ματς οι Χάρης Μαρής, Θόδωρος Μαραγκός και Νίκος Μάγκος (2) και στις τέσσερις περιπτώσεις ο αντίπαλος γκολκήπερ Κώστας Θανόπουλος, αποσόβησε σχεδόν σίγουρα τέρματα κερδίζοντας έτσι τα εύσημα νικητών και ηττημένων.

 

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα, Γεωργίου, Παναγιωτόπουλος, Ραμπαβίλας,  Μαραγκός, Μάλλιος, Τρίψας (76΄ Μαμάκης), Μαρής, Μάγκος, Tριανταφυλλόπουλος (83΄ Παπαχριστόπουλος).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ