Η Θύελλα Αιγείρας, η οποία είχε εξ’ αρχής δύσκολη αποστολή, δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από την Αναγέννηση Ψαθοπύργου και μοιραία γνώρισε την ήττα με 1-4.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με το… καλημέρα της αναμέτρησης (4΄) με σκόρερ τον Μπαμπίλη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ε. Μάρκου, στο 32΄του παιχνιδιού.  Η χαρά όμως της ομάδας της Ανατολικής Αιγιάλειας δεν κράτησε για πολύ, αφού οι φιλοξενούμενοι επτά λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 39΄, κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με τον Φράγγο. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 42΄του ματς, ο Παλούκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

 

Η Αναγέννηση Ψαθοπύργου μάλιστα, κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, στο 57΄του ματς, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Φράγγου.

 

Θύελλα Αιγείρας: Βασιλακόπουλος, Γεωργούλης (54΄ Κριτάκης), Παναγιωτόπουλος, Αντρ. Μάρκου,  Β. Σκάζας, Παπαχριστόπουλος, Ψαρράκος, Ε. Μάρκου (46΄ λ.τ. Σερβές), Κλουκίνας, Απ. Νακελλάρης (59΄ Αγγ. Σκάζας), Β. Μακελλάρης (74΄ Ρηγανάς)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ