Ο Κεραυνός 2016 επικράτησε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (3-0) της Αργυράς Πατρών, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Γ΄ Ομίλου της Β΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.

Χρειάστηκαν να περάσουν 54΄λεπτά παιχνιδιού για να επιτευχθεί το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους, όταν σε εκείνο το λεπτό, ο Γιάχα έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Το 2-0 για τον Κεραυνό 2016, που ουσιαστικά έβαλε και τις βάσεις για το τρίποντο, ήρθε στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης με… δράστη τον Ρουντζουμάνη, ενώ το … κερασάκι στη τούρτα για την γηπεδούχο ομάδα το έβαλε και πάλι ο Ρουντζουμάνης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στο 81΄του αγώνα.

 

 

 

Κεραυνός 2016: Θωμάς Ι., Μπουρνάκας, Αβραμόπουλος(21′ Αγγελόπουλος),, Παπαχρονόπουλος, Βετούλας, Μηλάτος, Γιάχα, Μπούρικας, Θωμάς Α.(81΄Κρίκας Γ.), Ρουντζαμάνης( 93΄Κρικάς Π.), Δημητρίου (70΄Κώνστας)

Αργυρά Πατρών: Ζέρβας, Διγγελόπουλος Σ.(75΄Τσάκρωνας), Τζουγανάτος, Θάνος, Διαμαντόπουλος(75΄Αποστολόπουλος), Κουτσούκης, Ασημακόπουλος, Μάγκος, Παπανικολάου Π.(58΄Παπανικολάου Α.), Κούκης, Διγγελόπουλος Π.(41΄Βασίλας)

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ