Μετά από τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα χωρίς μάλιστα να έχει παραβιαστεί η εστία του, ο Αστέρας Τέμενης γνώρισε την ήττα στο γήπεδο του Ρίου από τον Ποσειδώνα Πατρών με σκορ 1-0 και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την προνομιούχο δυάδα.

Σε ένα ματς που φαινόταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της λευκής ισοπαλίας, με ελάχιστες φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες, ήρθε το 81΄ να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, καθώς οι φιλοξενούμενοι του Αντώνη Μπάλα διαμαρτύρονται στους αντιπάλους τους, ότι οι τελευταίοι δεν τήρησαν το fair play.

Έτσι στο χρονικό εκείνο σημείο ο Παναγιώτης Καραχανίδης εντελώς αμαρκάριστος μέσα στην μεγάλη περιοχή, βρήκε την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (3ο φετινό) και να δώσει κάποιες ελπίδες στην ομάδα του ότι μπορεί να προλάβει το τρένο της ανόδου.

Πάντως αν δεν υπήρχε αυτή η φάση να ανάψουν τα αίματα, πολύ λίγα πράγματα θα έχουν να θυμούνται όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα. Μάλιστα οι δύο αντίπαλοι έχασαν και από ένα παίκτη τους, καθώς αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ο διαιτητής κ. Νίκος Μακρυπόδης απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γιάννη Παρίσση των γηπεδούχων και τον Κώστα Δαλιάνη του Αστέρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Δορλής, Παπαχριστόπουλος, Φάκος, Οικονομόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (61΄ Μεσσήνης), Παπαδόπουλος (85΄ Τασσόπουλος), Β. Βλάχος, Δημ. Καλαμαράς, Δαλιάνης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ