Σε ματς που έκλεισε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής για τον Β΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. ο Αχιλλέας Καμαρών γνώρισε βαριά ήττα από τον Ποσειδώνα Πατρών με σκορ 4-1 και εξακολουθεί να νοιώθει μία σχετική ανασφάλεια, όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία.

Στο γήπεδο του Ρίου λοιπόν η ομάδα του Βασίλη Μπριλή έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά, όσον αφορά την είσοδό της στην προνομιούχο δυάδα και αφού έχει χάσει πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος, οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα ισοδυναμούσε με καταστροφή.

Έτσι λοιπόν μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αφού στο 2΄ είχε δοκάρι με τον Βασίλη Χριστόπουλο, στο 13΄ άνοιξε το σκορ με τον Γιάννη Ρουμελιώτη. Και μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου είχε διπλασιάσει τα τέρματά της στο 36΄ με τον Βασίλη Χριστόπουλο, που μάλιστα άνοιξε λογαριασμό τερμάτων για φέτος.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα ακόμη πιο γρήγορο γκολ, αφού στο 46΄ και πάλι ο Γιάννης Ρουμελιώτης βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα (6ο φετινό) και κάπου εκεί σφράγισαν οριστικά και αμετάκλητα την 11η φετινή νίκη τους. Μάλιστα στο 74΄ έδωσαν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις με τον Μιχάλη ζαφειρόπουλο (3ο φετινό).

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Φώτη Φιτσιάλου που βρέθηκαν σε πολύ άσχημη μέρα και ήσαν αναγκασμένοι από πολύ νωρίς να κυνηγούν το σκορ, μείωσαν στο 83΄ με τον Βασίλη Ξηρό (1ο φετινό), που μάλιστα είχε περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Πέτσι, Ντακούλιας, Γκόφας, Φουρκής (59΄ Ξηρός), Μπαρμπούνης, Σερβές (46΄ Παρτάλης), Γ. Κανελλής, Λιβαθηνόπουλος, Γ. Μητρόπουλος, Τέρπος.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ