Συνεχίζοντας την φθίνουσα πορεία του σε εκτός έδρας αναμετρήσεις του ο Α.Ο. Διακοπτού γνώρισε την ήττα στο γήπεδο του Ρίου από τον  Ποσειδώνα Πατρών με σκορ 3-1και εξακολουθεί πάντα να βρίσκεται στην ζώνη υψηλού κινδύνου.

Και όμως οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Τρίψα θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη τύχη στο σημερινό ματς, αν στο 34΄ ευστοχούσαν στο πέναλτι που κέρδισαν σε ανατροπή του Γιώργου Γεωργίου και εκτέλεσε ανεπιτυχώς ο Χάρης Μαρής, οπότε ήταν πολύ πιθανόν να πήγαιναν προηγούμενοι στο σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Βασίλη Μπριλή αναθάρρησαν και στο 68΄ άνοιξαν το σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του συνήθη ύποπτου Χρήστου Παπαδιονυσίου (17ο φετινό). Και από εκεί και ύστερα το νερό είχε μπει στο αυλάκι για τα καλά για αυτούς, αφού πέτυχαν άλλα δύο τέρματα στο 76΄ και στο 85΄ με τον Παναγιώτη Καραχανίδη που μάλιστα ήταν τα πρώτα του φετινά, κλειδώνοντας ουσιαστικά την 8η φετινή νίκη και 4η εντός έδρας για την ομάδα του.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας ήταν να μειώσει το σκορ στο 87΄ με τον Νίκο Μάγκο (4ο φετινό), το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει την αρνητική φυσιογνωμία της ομάδος του σε εκτός έδρας αναμέτρηση (1 ισοπαλία, 8 ήττες).

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα, Ραμπαβίλας, Παναγιωτόπουλος, Γεωργακόπουλος, Σταματόπουλος (80΄ Τριανταφυλλόπουλος), Γεωργίου, Μαραγκός (80΄ Θεοδωρόπουλος), Μάλλιος, Μαρής (46΄ Πανένκο), Μάγκος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ