Βαριά ήττα (0-4) της Δόξας Ελαιώνα στο γήπεδο του Ρίου από τον Ποσειδώνα Πατρών, με την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας να μην μπορεί να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα (1 ισοπαλία, 5 ήττες) μακριά από την Ροδιά και τα καρδιοχτύπια φυσικά εξακολουθούν να συνεχίζονται.

Οι γηπεδούχοι που από την στιγμή που βρίσκεται στον πάγκο τους ο Βασίλης Μπριλής, δείχνουν εντελώς διαφορετική ομάδα προς το καλύτερο φυσικά, έβαλαν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο τις γερές βάσεις για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Και βασική αιτία για αυτό ήταν ένα παιδί που έπαιξε για μία ακόμα φορά απέναντι στην ομάδα του χωριού του, τον Χρήστο Παπαδιονυσίου που σκόραρε στο 11΄ και στο 36΄ το δεύτερο με εύστοχο κτύπημα πέναλτι.

Στην επανάληψη ο Ποσειδώνας που είχε πάρει την τρίαινα για τα καλά πλέον στα χέρια του, πέτυχε άλλα δύο τέρματα στο 68΄ με τον Γιώργο Στάμο (1ο φετινό) και στο 71΄ πάλι με τον Χρήστο Παπαδιονυσίου, που ολοκλήρωσε έτσι το χατ τρικ και έφθασε συνολικά τα 14 τέρματα στο πρωτάθλημα.

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Σταμόπουλος, Ντενίς, Αντωνόπουλος, Μακρής, Βούλγαρης (13΄ λ.τ. Ιατρόπουλος), Σουλιώτης, Παπαδιονυσίου, Μαυρομμάτης, Κ. Μιχαλόπουλος (80΄ Κοσκινάς), Μακρυγιαννάκης, Καΐσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ