Την πιο βαριά ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα υπέστησαν τα Καλάβρυτα, τα οποία γνώρισαν την συντριβή στο γήπεδο του Ρίου από τον Ποσειδώνας Πατρών με σκορ 6-2 και υποχώρησαν έτσι στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι του Βασίλη Μπριλή φαίνεται ότι είχαν πάρει πολύ ζεστά το ρόλο τους και ήθελαν αυτοί να αποδείξουν ότι είναι οι πρωταγωνιστές.

Έτσι μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους και έχοντας ποσοστά ευστοχία για Όσκαρ, είχαν ήδη πετύχει τέσσερα τέρματα στο 18΄, 27΄και 41΄ με τον Χρήστο Παπαδιονυσίου, που πρόλαβε να κάνει χατ τικ στο διάστημα αυτό, ενώ ένα ακόμη ήρθε στο 43΄ από τον Αντώνη Αβούρη (2ο φετινό).

Με την έναρξη της επανάληψης σημείωσαν γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια, αφού στο 46΄ ο Παναγιώτης Καραχανίδης (5ο φετινό) έγραψε και αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, για να ακολουθήσει εκ νέου ο Χρήστος Παπαδιονυσίου στο 57΄ ολοκληρώνοντας έτσι το καρέ του και φθάνοντας συνολικά τα 28 στο πρωτάθλημα.

Από πλευράς φιλοξενούμενων του Νίκου Γιαννόπουλου που φαίνεται ότι εδώ και ένα δίμηνο ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την επόμενη χρονιά, αφού παρατάχτηκαν με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή τους, μείωσαν στο 76΄ με τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο (3ο φετινό) και στο 83΄ μες τον Ντιούφ (8ο φετινό), ενώ στα τελευταία 7 παιχνίδια τους έχουν ρεκόρ 1νίκη και 6 ήττες.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ν. Τσαβαλάς, Παναγιωτόπουλος, Χρ. Αλεξόπουλος, Δημόπουλος, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Αλευρίτης, Μπαχάς (46΄ Παπαδάτος), Γ. Αλεξόπουλος, Γ. Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ