Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, ανακοινώνει την προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας, τριών νέων παικτών. Πρόκειται για τον Δημήτριο Καλαμαρά 22 ετών που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, τον Διονύσιο Καλαμαρά 22 ετών που επίσης αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και τον 27χρονο αμυντικό Ιωάννη Φάκο.

Οι τρεις παίκτες, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν με την ομάδα του “Αστέρα” Τέμενης, βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της Α.Ε.Καλαβρύτων όπου τους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ομάδας Τάκης Βαρβιτσιώτης,  ο Αντιπρόεδρος Νίκος Παπαδάτος, ο Γενικός Γραμματέας Ευθύμιος Φλογεράς, ο Έφορος Παναγιώτης Χαμακιώτης και ο Ταμίας Παναγιώτης Λιακόπουλος.

Τα νέα αποκτήματα, της Α.Ε.Κ. δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την ένταξή τους στην μεγάλη οικογένεια των Καλαβρύτων και οτι θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων της.

Με την προσθήκη των νέων μεταγραφών η ομάδα ολοκληρώνει, εκτός απροόπτου, το μεταγραφικό της σχεδιασμό με απόλυτη επιτυχία, με γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις, που σκοπό έχουν την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής και με γερές βάσεις ομάδας.

Την σκυτάλη θα πάρει σε λίγες εβδομάδες (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση) ο προπονητής της ομάδας κ. Κώστας Βλάχος ο οποίος θα ξεκινήσει την αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας.

Φωτό:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ