Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο των Καλαβρύτων, η τοπική ομάδα γνώρισε την ήττα από την Ακράτα με σκορ 2-3.

Ήταν ένα ματς που όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα παρουσίασε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος, από δύο ομάδες που παρά τον φιλικό χαρακτήρα του αγώνα, προσπάθησαν και οι δύο να φθάσουν στη νίκη.

Τελικά αυτή που χαμογέλασε στο τέλος ήταν η Ακράτα του Γιώργου Σπανού που βρήκε δίχτυα τρείς φορές, όλες στην επανάληψη με τους Ανδρέα Χαλούλο στο 52΄, Παύλο Αποστόλου στο 63΄ και Χρήστο Θωμά στο 82΄. Αυτό ήταν το 5ο φιλικό τεστ για την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας, που έχει πλέον ρεκόρ 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι του Νίκου Γιαννόπουλου που προηγήθηκαν στο ημίχρονο και ισοφάρισαν σε 2-2, είδαν δύο αντιπάλους τους να σκοράρουν για αυτούς με τα αυτογκόλ των Παναγή Διαμαντόπουλου στο 32΄και του Βασίλη Έξαρχου στο 76΄.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσσης, Τζόβολος, Χρ. Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Λιακόπουλος, Κουτρουμάνης, Παπαδόπουλος, Γ. Αναγνωστόπουλος, Θ. Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ

Έπαιξαν ακόμη και οι Θανόπουλος, Γκεράρντ, Γ. Τσαβαλάς, Ν. Τσαβαλάς, Βελάνας, Π. Βλάχος, Αγγ. Βλάχος

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης,  Π. Διαμαντόπουλος, Παναγόπουλος, Βούλγαρης, Πρέζας, Σακελλαρόπουλος, Θωμάς,  Έξαρχος, Γκόφας, Αποστόλου, Χαλούλος.

Έπαιξαν ακόμη και οι Μπεργκάϊ, Καπετσώνης, Πλιατσικούρας,  Αλέφαντος

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ