Σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο στο γήπεδο της Τέμενης, ο τοπικός Αστέρας γνώρισε την ήττα από την σαφώς πιο έτοιμη Θύελλα Αιγίου με σκορ 4-1.

Άλλωστε αυτό ήταν το 10ο συνολικά παιχνίδι για την νεανική ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου, που καλώς εχόντων των πραγμάτων το επόμενο Σάββατο θα ριχτεί στην μάχη του πρωταθλήματος. Έτσι η Αιγιώτικη ομάδα τρέχει με ένα ρεκόρ 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες, σε αυτές τις φιλικές της αναμετρήσεις.

Αντίθετα για την ομάδα του Αντώνη Μπάλα αυτό ήταν το 5ο συνολικά παιχνίδι και πλέον μετράει 2 νίκες και 3 ήττες, ενώ απουσιάζει το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Η Θύελλα Αιγίου είχε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο χρονικό διάστημα στο οποίο πέτυχε και τα τέσσερα τέρματά της με τους Δημήτρη Μάζη στο  19΄ και στο 21΄, Κώστα Αρβανίτη στο 23΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι σε ανατροπή του Νίκου Διαμαντόπουλου από τον αντίπαλο τερματοφύλακα Μαυρούλια και στο 41΄ ο Νίκος Διαμαντόπουλος έβαλε καιμ αυτός το όνομά του στους σκόρερ της σημερινής αναμέτρησης.

Από την πλευρά του ο Aστέρας Τέμενης μείωσε σε  4-1 στο 57΄ με τον Δημήτρη Καλαμαρά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μαυρούλιας, Θεοδωρόπουλος, Μεσσήνης, Φάκος, Οικονομόπουλος, Δορλής, Δαλιάνης, Ν. Βλάχος, Δημ. Καλαμαράς, Καυγάς, Θεοφανόπουλος

Έπαιξαν ακόμη και οι Διον. Καλαμαράς, Παπαδόπουλος, Λελούδας, Παππά, Βλάντ, Παπαχριστόπουλος, Διαμαντόπουλος

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Κοντογεώργος, Ι. Παξιμάδης, Λαλαής, Αντ. Παξιμάδης, Σακελλαρόπουλος, Γιαννόπουλος, Καραμήτσος, Μάζης, Σωτηρόπουλος, Αρβανίτης, Διαμαντόπουλος

Έπαιξαν ακόμη και οι Νταλάκος, Δημόπουλος, Σταυρόπουλος, Πράσινος, Γκοτσόπουλος, Σταματόπουλος, Λιάτος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ