Δεν ανέδειξε νικητή η μονομαχία ανάμεσα στον νεοφώτιστο Φοίνικα Σαλμενίκου και τον Αετό Πατρών, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 1-1.

Κάπως έτσι λοιπόν στο γήπεδο των Καμαρών κύλησε η αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, με την ισοπαλία σύμφωνα και με την εξέλιξη του ματς να φαντάζει σαν το ιδανικό αποτέλεσμα.

Όμως το γεγονός που άφησε με αρκετά παράπονα αμφότερους ήταν η διαιτησία του κ. Ανδρέα Καραβασίλη, καθώς εκφράστηκαν παράπονα και από τις δύο μεριές, ενώ πρωταγωνιστές θα έπρεπε να είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι του Φώτη Νικολάου και του Σοφοκλή Παναγόπουλου ήσαν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ στο 37΄ με τον Δημήτρη Τσίτσαρη (2ο φετινό), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ισοπαλία σε 4 αγώνες πρωταθλήματος.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Αποστόλη Δρακόπουλου στο 52΄ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, σε μία φάση διαρκείας με τον Σταύρο Χριστοδουλόπουλο (1ο φετινό) να χρεώνεται σε αυτόν τελικά το γκολ. Αυτή ήταν δε η πρώτη ισοπαλία για τον νεοφώτιστο Φοίνικα στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά έστω και προσωρινά έπιασαν κορυφή με συγκάτοικους τον Αστέρα Τέμενης και τα Ψηλαλώνια.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Ντολάνι, Άγγ. Ραμπαβίλας, Τσαμτσούρης, Μπουλούμπασης, Χριστοδουλόπουλος (93΄ Π.  Σανδραβέλης), Μάνε, Καραμάνος (83΄ Στ. Χριστόπουλος), Κατσαούνης, Κουνάβης, Χαρ. Ραμπαβίλας (89΄ Σερβές).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ