Το τοπικό ντέρμπι του Ερινεού δεν ανέδειξε νικητή, με φυσική συνέπεια Φοίνικας Σαλμενίκου και Αχιλλέας Καμαρών να αναδειχτούν ισόπαλοι με σκορ 1-1

Στην κοινή έδρα των Καμαρών οι δύο μονομάχοι ήθελαν με κάθε τρόπο το νικηφόρο αποτέλεσμα, με τους μεν τυπικά γηπεδούχους του Αποστόλη Δρακόπουλου να θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες μετά από 4 αγωνιστικές με την σημερινή (3 ισοπαλίες όλες με σκορ 1-1 και 1 ήττα) και να ξαναβρεθούν στην προνομιούχο δυάδα.

Οι δε φιλοξενούμενοι του Φώτη Φιτσιάλου για να βελτιώσουν αισθητά την βαθμολογική τους θέση και να ξεμπερδεύουν μία ώρα αρχύτερα με την υπόθεση παραμονή τους στη κατηγορία.

Αν και το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ήδη είχαν μπει και τα δύο τέρματα, με τον Φοίνικα να προηγείται στο 7΄ με τον Άκη Κατσαούνη (6ο φετινό) και η απάντηση να έρχεται δύο λεπτά αργότερα στο 9΄ από τον Γιώργο Κουρίνο 91ο φετινό).

Όμως η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη και μάλιστα όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο διαψεύστηκαν περίτρανα, αφού περίμεναν ένα πλούσιο θέαμα με πολλά γκολ και αρκετές συγκινήσεις. Βέβαια δεν έλειψαν οι εκατέρωθεν ευκαιρίες, κυρίως στην επανάληψη από πλευράς Αχιλλέα με τον Ανδρέα Λιβαθηνόπουλο να μην μπορεί να μετουσιώσει σε γκολ την πιο ξεκάθαρη από αυτές λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Μάνε, Ντολάνι, Άγγ. Ραμπαβίλας, Τσαμτσούρης (85΄ Καραμανόγλου), Χριστοδουλόπουλος, Μπουλούμπασης, Μπουκουβάλας (55΄ Γκοτσόπουλος), Χριστόπουλος (81΄ Μανώλης), Κατσαούνης, Χαρ. Ραμπαβίλας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Μπαρμπούνης, Ντακούλιας, Σουβαλιώτης, Κουρίνος, Γκόφας, Σερβές (81΄ Καραμπούλας), Φουρκής, Λιβαθηνόπουλος (90΄ Μανωλόπουλος), Γ. Μητρόπουλος (66΄ Πέτσι), Τέρπος.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ