Πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (2-1), ο Φοίνικας Σαλμενίκου επιβλήθηκε στο γήπεδο των Καμαρών του Διακοπτού και έστω και προσωρινά με παιχνίδι περισσότερο σκαρφάλωσε στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Αποστόλη Δρακόπουλου θέλοντας πλέον να μην έχουν την παραμικρή απώλεια μέσα την έδρα τους, ξεκίνησαν πολύ δυνατά την σημερινή αναμέτρηση και από το πρώτο κιόλας μέρος είχαν βάλλει τις πολύ γερές βάσεις για την 11 νίκη τους και 5η εντός έδρας. Δράστε οι Χάρης Ραμπαβίλας στο 13΄ που σκόραρε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και έφθασε συνολικά τα 11 στο πρωτάθλημα και Σωτήρης Γκοτσόπουλος στο 33΄ που σκόραρε και αυτός για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, κάνοντας πολύ γρήγορα απόσβεση με την καινούργια του ομάδα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ερινεού ήταν απόλυτα λογικό να διαχειριστεί πολύ έξυπνα αυτό το υπέρ της αποτέλεσμα, παρά να ψάχνει εναγωνίως ένα τρίτο τέρμα και να της γίνει η ζημιά από εκεί που δεν το περιμένει. Απλά το γκολ του Παναγιώτη Μάλλιου στο 85΄ (4ο φετινό) που σκόραρε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, δεν αποδείχτηκε αρκετό για τους φιλοξενούμενους του Μιχάλη Τρίψα να επιστρέψουν εξ’  ολοκλήρου στο παιχνίδι.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Μάνε, Χριστόπουλος (77΄ Μπουκουβάλας), Άγγ. Ραμπαβίλας, Τσαμτσούρης, Χριστοδουλόπουλος, Μπουλούμπασης (73΄ Πετρόπουλος), Καραμάνος (59΄ Π. Σανδραβέλης), Κουνάβης, Γκοτσόπουλος, Χαρ. Ραμπαβίλας.

 ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα, Ραμπαβίλας, Παναγιωτόπουλος, Θεοδωρόπουλος (87΄ Παπαχριστόπουλος), Tριανταφυλλόπουλος (68΄ Πανένκο), Γεωργίου, Μαραγκός, Μαρής (38΄ λ.τ. Αγγελόπουλος), Μάγκος, Μάλλιος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ