Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ο νεοφώτιστος Φοίνικας Σαλμενίκου επικράτησε στο γήπεδο της Αβύθου της Δόξας Ελαιώνα με σκορ 3-0 και έτσι έστω και με παιχνίδι περισσότερο αναρριχήθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Σάκη Μπαβιώλη που ήθελαν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματά τους, μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά αν και αγωνίζονταν για πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο, δείγμα του πόσο πολύ ήθελαν το σημερινό παιχνίδι.

Όμως παρά την υπεροχή την οποία είχαν, άργησαν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και μάλιστα στάθηκαν αρκετά τυχεροί, καθώς σκόραραν σε ένα άκρως κομβικά χρονικό σημείο, στο 41΄ με δράστη τον Σωτήρη Γκοτσόπουλο (3ο φετινό), που μάλιστα αγωνίστηκε στα παλιά του λημέρια.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ερινεού σφράγισε την 14η φετινή νίκη της μέσα σε ένα τετράλεπτο στο 63΄ με τον Παναγιώτη Κουνάβη (1ο φετινό) και στο 67΄ με τον Θύμιο Τσαμτσούρη (4ο φετινό).

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Μάκη Λελούδα προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατόν δεν τα κατάφεραν, ενδεχομένως αν έμεναν χωρίς να δεχτούν γκολ στο ημίχρονο, ίσως να είχε άλλη τροπή ο αγώνας για αυτούς, το σίγουρο όμως είναι ότι προέρχονται πλέον από 3 συνεχόμενες ήττες και θα πρέπει να προσέξουν πολύ στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Μάνε (82΄ Πετρόπουλος), Χριστόπουλος, Ντολάνι, Τσαμτσούρης, Χριστοδουλόπουλος, Μπουλούμπασης, Κουνάβης, Γκοτσόπουλος (68΄ Καραμάνος), Κατσαούνης (76΄ Μπουκουβάλας), Χαρ. Ραμπαβίλας.

ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Σταμόπουλος, Καΐση, Βασιλακόπουλος, Μακρής, Βούλγαρης, Σουλιώτης, Μαυρομμάτης, Μ. Φούκης, Χερτσέκου (79΄ Φέκας), Μιχαλόπουλος, Μητρόπουλος.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ