Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ο Φοίνικας Σαλμενίκου κέρδισε στο γήπεδο της Ζήριας και τα Καλάβρυτα με σκορ 1-0 και έστω και προσωρινά με παιχνίδι περισσότερο αναρριχήθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Σάκη Μπαβιώλη σε ένα από τα καλύτερα φετινά τους παιχνίδια και τρέχοντας με ένα σερί 4 συνεχόμενων νικών, πέτυχαν το πανάκριβο όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια γκολ στο 37΄ με τον Γιάννη Καραμάνο (6ο φετινό), που έκρινε τελικά και την σημερινή αναμέτρηση.
Μπορεί η ομάδα του Ερινεού να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ο αντίπαλος γκολκήπερ Γιάννης Λέσης να βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα, όμως το 1-0 όπως όλοι γνωρίζουν είναι πολύ εύθραυστο σκορ και ευτυχώς για αυτήν δεν την τιμώρησε η μπάλα, όπως πολύ συχνά συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, αφού είχε και δοκάρι στο 74΄ με τον Άγγελο Μπουλούμπαση.
Και αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Γιαννόπουλου, παρότι παρουσιάστηκαν και στο σημερινό παιχνίδι με πολλές και σοβαρές ελλείψεις, εν τούτοις δημιούργησαν τις δικές τους ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο, που όμως δεν μπόρεσε καμία να την μετουσιώσει σε κάποιο γκολ.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Μάνε, Ντολάνι, Αγγ. Ραμπαβίλας, Τσαμτσούρης, Χριστοδουλόπουλος, Μπουλούμπασης, Καραμάνος, Γκοτσόπουλος (87΄ Μπουκουβάλας), Κατσαούνης, Χαρ. Ραμπαβίλας (90΄ Πετρόπουλος).

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Στέργιος, Χρ. Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουτρουμάνης, Αλευρίτης, Παπαδάτος (82΄ Παναγιωτόπουλος), Γ. Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ