Πραγματοποιώντας κατά διαστήματα εξαιρετική απόδοση ο Φοίνικας Σαλμενίκου επικράτησε στο γήπεδο των Καμαρών του  Κ. Δαβουρλή ’92 με το εντυπωσιακό 3-0 και αναρριχήθηκε εκ νέου στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, με την συγκατοίκηση τόσο του σημερινού αντιπάλου του, όσο και του Αετού Πατρών.

Οι γηπεδούχοι του Αποστόλη Δρακόπουλου που βαδίζουν από το καλό στο καλύτερο, κατάφεραν να πετύχουν το πρώτο τους γκολ σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 40΄ με τον κεντρικό αμυντικό τους τον Θύμιο Τσαμτσούρη (1ο φετινό).

Στην επανάληψη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό χωρίς να επαναπαύονται στο υπέρ τους αποτέλεσμα, παίζοντας φουλ επίθεση και δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, αφού σημείωσαν δύο ακόμη τέρματα στο 64΄ με τον κορυφαίο σκόρερ τους Χάρη Ραμπαβίλα (5ο φετινό) και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 72΄ πάλι από έναν αμυντικογενή ποδοσφαιριστή τον Έντισον Μάνε, που άνοιξε και αυτός λογαριασμό τερμάτων με την καινούργια του ομάδα.

Όσον αφορά τον μέχρι σήμερα το μεσημέρι μοναδικό πρωτοπόρο του ομίλου Κ. Δαβουρλή του Δημήτρη Ράπτη, δεν δικαιολόγησε στο παραμικρό την μέχρι τώρα πορεία του, αφού οι νεοφώτιστοι δεν ήσαν διατεθειμένοι να του χαρίσουν το παραμικρό λάφυρο.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Μάνε, Ντολάνι, Άγγ. Ραμπαβίλας, Χριστοδουλόπουλος (84΄ Πετρόπουλος), Τσαμτσούρης, Μπουλούμπασης, Καραμάνος (77΄ Σερβές), Κουνάβης, Κατσαούνης (82΄ Π. Σανδραβέλης), Χαρ. Ραμπαβίλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ