Συνεχίζοντας την φθίνουσα πορεία του σε αυτόν τον Β΄ γύρο ο νεοφώτιστος Φοίνικας Σαλμενίκου, παραχώρησε λευκή ισοπαλία (0-0) στο γήπεδο των Καμαρών και βρέθηκε πλέον στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Σάκη Μπαβιώλη είχαν την εδαφική υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όχι όμως και την ουσία που θα τους επέτρεπε να πετύχουν κάποιο γκολ και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Πλέον αγνοούν τη νίκη στα 6 τελευταία τους παιχνίδια (4 ισοπαλίες, 2 ήττες), δεν έχουν το εύκολο γκολ όπως κάποτε το είχαν στο τσεπάκι τους και μοιραία απέχουν στο -5 από την προνομιούχο δυάδα.

Αν θέλουν όντως να τοποθετήσουν τον πήχη τόσο ψηλά και να προλάβουν το τρένο της ανόδου, θα πρέπει να ανασυνταχτούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας παρά περιορισμένων ικανοτήτων.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Τζωρακοελευθεράκη που δίνουν τιτάνιο αγώνα προκειμένου να γαντζωθούν στην κατηγορία, έφθασαν αισίως στην 10η φετινή τους ισοπαλία, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας (90΄ Μπαβιώλης), Μάνε, Μπουκουβάλας, Χριστόπουλος (72΄ Μανώλης), Άγγ. Ραμπαβίλας, Τσαμτσούρης, Μπουλούμπασης, Καραμάνος, Γκοτσόπουλος, Κατσαούνης (68΄ Κουνάβης), Χαρ. Ραμπαβίλας.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ