Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ενδεχομένως και με πολύ πόνο. Ανάλογα φυσικά το συναίσθημα που άφησε στον πρωτοπόρο Φοίνικα Σαλμενίκου η εντός έδρας ήττα από την Πάτρα 2005 με σκορ 1-0.

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Και ο άγραφος αυτός νόμος του βασιλιά των σπορ επαληθεύτηκε κατά γράμμα σήμερα στο γήπεδο των Καμαρών, εκεί όπου ο νεοφώτιστος Φοίνικας του Αποστόλη Δρακόπουλου, μπορεί να είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, να σπατάλησε ουκ ολίγες ευκαιρίες τόσο στο πρώτο μέρος, όσο και στο δεύτερο, αλλά δεν βάζεις γκολ δεν κερδίζεις με κανέναν τρόπο.

Και όχι μόνο αυτό οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Βογιατζή μετά από ένα στημένο, από κόρνερ του Νίκου Σουρανή και ασθενή απόκρουση του γκολκήπερ Δημήτρη Μπούνια στο 68΄ ήρθε το πολυπόθητο γκολ (2ο φετινό) για αυτούς.

Ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Ερινεού που δεν σκόραρε όπως και στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τέμενης και παραδόξως τα έχασε και τα δύο.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Μάνε, Π. Σανδραβέλης (81΄ Μπουκουβάλας), Άγγ. Ραμπαβίλας, Τσαμτσούρης, Χριστοδουλόπουλος, Μπουλούμπασης, Καραμάνος, Κουνάβης (63΄ Σταματόπουλος), Σερβές, Χαρ. Ραμπαβίλας.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ