Ο Φοίνικας Σαλμενίκου έκαμψε και την σθεναρή αντίσταση των Ψηλαλωνίων, αφού επικράτησε στο γήπεδο των Καμαρών με σκορ 2-0 και από σήμερα φιγουράρει μόνος πρώτος στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Οι νεοφώτιστοι του Αποστόλη Δρακόπουλου αν και ρούκι στην κατηγορία, αφού διάγουν το παρθενικό τους ταξίδι στην Β΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α. δείχνουν να αντιπαρέρχονται των όποιων σκοπέλων συναντούν στο διάβα τους και εύκολα ή δύσκολα παίρνουν την μία ανίκη πίσω από την άλλη.

Κάτι ανάλογο συνέβη και σήμερα απέναντι στην ομάδα του Κώστα Φλωράτου που παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο, που στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, όμως έφυγε από το γήπεδο με άδεια χέρια. Βέβαια οι γηπεδούχοι ευτύχησαν σε ένα ακόμα φετινό παιχνίδι τους να ξεκινήσουν με γκολ αρκετά νωρίς, αφού από το 8΄ ο Χάρης Ραμπαβίλας είχε βάλει τους συμπαίκτες του σε θέση οδηγού.

Και παρότι οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν από το 65΄ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Έντισον Μάνε, η ομάδα του Ερινεού κατόρθωσε να διατηρήσει τα κεκτημένα της και μάλιστα κατάφερε να τα αυξήσει στο 93΄ με δράστη και πάλι τον Χάρη Ραμπαβίλα που έφθασε έτσι τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα και η ομάδα του στην κορυφή του Έβερεστ.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπούνιας, Μάνε, Ντολάνι, Άγγ. Ραμπαβίλας, Τσαμτσούρης, Χριστοδουλόπουλος, Μπουλούμπασης, Κουνάβης (63΄  Χριστόπουλος), Καραμάνος (79΄ Σταματόπουλος), Κατσαούνης (85΄ Σερβές), Χαρ. Ραμπαβίλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ