Πολύτιμο έδαφος έχασε η Ακράτα στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει στα τελευταία παιχνίδια της, για να πλασαριστεί στην κορυφαία δυάδα, αφού παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στα Ζαρουχλέϊκα με αντίπαλο τα Ψηλαλώνια.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Σπανού η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν έπιασαν τα γνωστά στάνταρ απόδοσής τους που είχαν σε προηγούμενα παιχνίδια τους, αφού το άγχος ήταν γεγονός ότι τους περιστοίχιζε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι από το 59΄ έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Ανδρέα Κουτσούκου από τον διαιτητή κ. Παναγιώτη Καδδά, ενώ στο 90΄ έχασαν την τεράστια ευκαιρία να δραπετεύσουν με τους τρείς βαθμούς της νίκης, αφού ο σπεσιαλίστας Αλέξανδρος Σιόζος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι κυμάνθηκε στην μετριότητα με πολύ λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στην επανάληψη και μετά την αποβολή η Ακράτα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Για να φθάσουμε στο 82΄ όταν οι γηπεδούχοι του Γιώργου Δασκαλάκη πήραν το προβάδισμα με τον Δημήτρη Ζέζα (1ο φετινό), αλλά ευτυχώς για την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας η απάντηση ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Αλέξανδρο Σιόζο, που σκόραρε για 5ο διαδοχικό παιχνίδι και έφθασε συνολικά τα 10 στο πρωτάθλημα.

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Καλύβας, Σ. Παππάς (50΄ Πλιατσικούρας), Νικολακόπουλος, Ζίζηλας, Πρέζας, Σταυρόπουλος, Έξαρχος (65΄ Τσούρας), Σιόζος, Αποστόλου, Δημόπουλος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ