Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ο Αχιλλέας Καμαρών έμεινε όρθιος και στα Ζαρουχλέϊκα, αφού κατάφερε λίγο πριν την εκπνοή να αποσπάσει πολύτιμη ισοπαλία με σκορ 3-3 από την ομάδα των Ψηλαλωνίων.

Οι φιλοξενούμενοι του Φώτη Φιτσιάλου που αν μη τι άλλο σήμερα έκαναν πραγματική κατάθεση ψυχής, αφού δεν είναι λίγο πράγμα να δέχεσαι γκολ προτού καν συμπληρωθεί το 1΄ λεπτό, να είσαι πίσω στο σκορ τρείς φορές και να έχεις τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέφεις στο παιχνίδι ισάριθμες φορές.

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Ζαχαρόπουλου είχαν για μεγάλο πρωταγωνιστή τον κορυφαίο σκόρερ τους Νίκο Διαμαντόπουλο, που πέτυχε χατ τρικ στο 1΄, 38΄ και 79΄ και έφθασε συνολικά τα 11 στο πρωτάθλημα, όμως κάθε άλλο παρά υπεραρκετά αποδείχτηκαν για να δώσουν τη νίκη στην ομάδα του.

Η ομάδα του Ερινεού που σίγουρα ήταν εντελώς διαφορετική ομάδα προς το καλύτερο με τις μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου, σήμερα συν τοις άλλοις πήρε πολλά και από τον προπονητή της, αφού σκόραραν οι δύο από τις τρείς αλλαγές τις οποίες πραγματοποίησε.

Οι χρυσοί σκόρερ για την ομάδα των Καμαρών ήσαν οι Ανδρέας Λιβαθηνόπουλος στο 21΄ που βρήκε δίχτυα για τρίτο συνεχόμενο ματς και έφθασε συνολικά τα 7, Μάκης Μητρόπουλος στο 77΄ (1ο φετινό) και Γιώργος Κανελλής με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 89΄ (1ο φετινό). Έτσι ο Αχιλλέας παρέμεινε αήττητος για 3ο συνεχόμενο ματς παίρνοντας 7 βαθμούς, την στιγμή που στις πρώτες 12 αγωνιστικές είχε όλους και όλους 5.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Ψαριάδης, Αλεξόπουλος (70΄ Πέτσι), Ντακούλιας (60΄ Γ. Κανελλής), Σουβαλιώτης, Φουρκής (80΄ Γ. Μητρόπουλος), Γκόφας, Κουρίνος, Π. Μητρόπουλος, Λιβαθηνόπουλος, Σερβές, Τέρπος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ