Στο 93΄ ήπιε το πικρό ποτήρι της ήττας ο Α.Ο. Διακοπτού στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» με σκορ 2-1 από τα Ψηλαλώνια και εξακολουθεί να παραμένει στην ζώνη υψηλού κινδύνου.

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Φλωράτου είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο εκεί όπου άνοιξαν το σκορ στο 34΄ με τον Γιάννη Βουρλούμη (2ο φετινό), ενώ παράλληλα είχαν και δοκάρι στο 26΄ με τον Νίκο Διαμαντόπουλο. Βέβαια και η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας είχε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, όμως με αυτό το σκορ οι δύο τους οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Τρίψα ήσαν σαφώς καλύτεροι από ότι στο πρώτο μέρος, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων μίας και ήσαν πίσω στο σκορ και η προσπάθειά τους αυτή καρποφόρησε στο 73΄ όταν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Νίκο Μάγκο (3ο φετινό), που σκόραρε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Όμως τα Ψηλαλώνια δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 93΄ ο κορυφαίος σκόρερ τους Νίκος Διαμαντόπουλος (7ο φετινό), που σκόραρε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, έδωσε στην ομάδα του μία πανάκριβη νίκη που την οδήγησε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα, Θεοδωρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Λίβας  Μαραγκός, Γεωργίου (86΄ Κριστιάν), Ραμπαβίλας, Μαρής (46΄ Τριανατφυλλόπουλος), Μάγκος, Μάλλιος (92΄  Μαμάκης).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ