Επιστροφή στις νίκες για το Άνω Καστρίτσι μετά από 5 αγωνιστικές (2 ισοπαλίες, 3 ήττες), το οποίο επικράτησε στον Άγιο Βασίλειο στο «Θεόδωρος Χρυσανθόπουλος» του Άρη Κουνινάς με σκορ 2-1.

Σε ένα ματς που πρωταγωνιστής ήταν ο δυνατός αέρας που φυσούσε καθ’ όλη την διάρκειά του, οι δύο ομάδες προσπαθούσαν απέναντι σε αντίξοες καιρικές συνθήκες να παίξουν και ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι του Λευτέρη Ασημακόπουλου που είχαν στο πρώτο μέρος σύμμαχο τον αέρα, βρέθηκαν να πετύχουν στο διάστημα αυτό δύο τέρματα με τους Ανδρέα Καρδάρα στο 18΄ (3ο φετινό) και Τάκη Σπυρόπουλο στο 44΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι (4ο φετινό).

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Κωστή Βλάχου πήραν τα ηνία του αγώνα βοηθούμενου εκτός του αέρα και του γρήγορου γκολ στο 53΄ του Γιώργου Παρασκευά (3ο φετινό) και προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να φθάσουν σε μία εντυπωσιακή ανατροπή.

Όμως το άγχος και η απειρία τους δεν τους άφησαν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ και αποσπάσουν έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Ανδριόπουλος, Σκιαδάς, Ζήσης, Ράμμος, Χύσα, Λαδικός, Αγγελόπουλος (54΄ Μπούτσε), Λουρίδας (61΄ Μητρόπουλος),  Παρασκευάς, Μουκάι, Ασπρούκος (67΄ Περισνάκα).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ