Σε ένα ματς που εξελίχτηκε σε πραγματική πανδαισία και που διεξήχθη στο γήπεδο του Ρίου, Άνω Καστρίτσι και Αναγέννηση/Αίας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με το εγγλέζικο σκορ 3-3.

Πράγματι λίγοι οι τυχεροί που είχαν την έμπνευση να παρακολουθήσουν αυτό το παιχνίδι, σε ένα από τα καλύτερα του φετινού πρωταθλήματος, με έξι γκολ, πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και τους φιλοξενούμενους του Βασίλη Σκέντζου, να αποδεικνύονται πολλοί σκληροί για να πεθάνουν, αφού επέστρεψαν από το σε βάρος τους 0-2 και 2-3.

Όντως οι γηπεδούχοι του Λευτέρη Ασημακόπουλου σε ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα για αυτούς και μη έχοντας το παραμικρό άγχος, προηγήθηκαν στο 7΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Τάκη Σπυρόπουλου (6ο φετινό γκολ) και στο 23΄ με τον Ανδρέα Καρδάρα (7ο φετινό).

Κάπου εδώ η ομάδα της Συμπολιτείας αρχίζει και δείχνει χαρακτήρα για πρώτη φορά, αφού στο 31΄ μπαίνει στο παιχνίδι με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Χρήστου Λάμμα (1ο φετινό) και στο 59΄ ισοφαρίζει με τον Μανώλη Ξηρουχάκη (2ο φετινό).

Στο 74΄ το  Άνω Καστρίτσι παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Θανάση Μέρμελα, που ανοίγει λογαριασμό τερμάτων για φέτος, για να έρθει στο 79΄ ο Χρήστος Τσέντζος που σκόραρε μάλιστα για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι (13ο φετινό), να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Καλαντζής, Χ. Χριστόπουλος, Ρίκκα, Ξηρουχάκης, Ντοντάϊ, Σκέντζος, Στίμος, Λάμμα, Σκούτας, Τσέντζος, Αμασιάδης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ