Επιστροφή στις νίκες για το Άνω Καστρίτσι το οποίο επικράτησε στο γήπεδο του Προαστίου του νεανικού Εθνικού Αιγίου με σκορ 3-1 και προσπαθεί να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει την προνομιούχο πεντάδα.

Και όμως οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Μπαλτιμά ήσαν αυτοί που στο πρώτο μέρος είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία, αφού από το 37΄ είχαν προηγηθεί με τον συνήθη ύποπτο Εριόλ, που έχει πετύχει τα 4 από τα 6 τέρματα της ομάδος του. Μάλιστα νωρίτερα στο 26΄ είχαν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα με τον Αλέξανδρο Δερβένη, αλλά και στο 57΄ με τον Γιώργο Κότσυφα να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Λευτέρη Ασημακόπουλου μη έχοντας τι άλλο να χάσουν μπήκαν αρκετά φουριόζοι και εδώ φάνηκε και η μεγάλη εμπειρία που χωρίζει τις δύο ομάδες και σαν αποτέλεσμα αυτής της υπεροχής τους ήταν να φθάσουν στην ολική ανατροπή στο 51΄ με τον Ανδρέα Καρδάρα (5ο φετινό), στο 59΄ με τον Χρήστο Τσουράπε (4ο φετινό) και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 67΄ με τον Τάκη Σπυρόπουλο (5ο φετινό).

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Χαριτάτος, Αρντίτ (71΄ Κουτρόπουλος), Ψηλός, Μανέτας, Γκόφας, Σολωμός, Αγγελόπουλος (67΄ Αντεριώτης), Δερβένης, Κότσυφας, Τσούνης (79΄ Γκιζέλης), Εριόλ.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ