Επίδειξη δύναμης και ισχύος για την Ζήρια/ΤΑΔ’93 η οποία επιβλήθηκε στον Άγιο Βασίλειο στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» του Άνω Καστριτσίου με σκορ 5-2 και έτσι 3 στροφές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, θα προσπαθήσει με ιδιαίτερες αξιώσεις να κόψει αυτή πρώτη το νήμα του πρωταθλητή.

Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Καψάλη μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν μέσα σε ένα τρίλεπτο να πετύχουν δύο τέρματα στο 14΄ και στο 17΄ με τον συνήθη ύποπτο Άγγελο Μπαμπίλη, που σκόραρε για 3ο διαδοχικό παιχνίδι.

Όμως ο επιτελικός μέσος της ομάδος του Ερινεού δεν σταμάτησε εκεί, αφού στην επανάληψη πέτυχε άλλα τρία τέρματα στο 56΄, στο 72΄ και στο 79΄, ολοκληρώνοντας έτσι το πενταρέ, ενώ μην λησμονούμε ότι έχει κάνει φέτος και καρέ, αλλά και δύο χατ τρικ και έφθασε συνολικά τα 25 γκολ στο πρωτάθλημα,

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι του Λευτέρη Ασημακόπουλου είχαν μειώσει προσωρινά στο 21΄ με τον Νίκο Μπαλατή (2ο φετινό) και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 82΄ με τον Τάκη Σπυρόπουλο (7ο φετινό).

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Γκανατσούλιας, Νγκέλα, Κ. Ψυχογιάννης (39΄ Κουνάβης), Σημάτης, Χαραλάμπους, Κορδωτός, Βάκρινος, Δ. Ψυχογιάννης, Λαλιώτης, Μπαμπίλης, Μπούρδος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ