Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Θύελλα Αιγείρας επιβλήθηκε στον Άγιο Βασίλειο στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος» του Άνω Καστριτσίου με σκορ 2-0 και ανέβηκε έτσι στο 8ο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Καλέλη ξεκίνησαν με γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια, αφού στο 6΄ ο Άντριαν Μάρκου με το 2ο φετινό του γκολ έδινε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ήταν ότι καλύτερο δηλαδή για μία ομάδα να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό και μάλιστα εκτός έδρας, αφού άλλαξε αμέσως η ψυχολογία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πλέον οι γηπεδούχοι του Λευτέρη Ασημακόπουλου άρχισαν να επιτίθενται εντελώς άναρχα, αφήνοντας απόλυτα εκτεθειμένη την αμυντική τους γραμμή και δίνοντας πολύ ελεύθερο χώρο στην ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας, η οποία η αλήθεια είναι ότι σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες. Τελικά κατάφερε να βρει τον στόχο στο 59΄ με τον Άγγελο Σκάζα (2ο φετινό) και κάπου εκεί να κλειδώσει ουσιαστικά τη νίκη της, την πιο μεγάλη στο φετινό πρωτάθλημα, μέχρι φυσικά την επόμενη.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Αγγ. Σκάζας, Κριτάκης, Β. Σκάζας, Παναγιωτόπουλος, Μαραγκόπουλος, Απ. Νακελλάρης, Σερβές (85΄ Β. Νακελλάρης), Ε. Μάρκου, Γεωργούλης, Αντρ. Μάρκου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ