Χόρτασαν γκολ και θέαμα όσοι λίγοι τυχεροί παρευρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Ρίου, εκεί όπου το Άνω Καστρίτσι κέρδισε τον Κεραυνό Σελιανιτίκων 5-3.

Σε ένα ματς πραγματική διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όπου σημειώθηκαν πολλά γκολ (8), αρκετές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν και δύο ανατροπές, συνετέλεσαν την όλη εικόνα που σπάνια βλέπουμε σε παιχνίδια κυρίως Γ΄ Κατηγορίας.

Για τους γηπεδούχους του Λευτέρη Ασημακόπουλου είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Δημήτρη Ασημακόπουλο που πέτυχε καρέ στο 21΄, 60΄, 78΄ και 89΄ και έφθασε συνολικά τα 5 στο πρωτάθλημα, ενώ στο 17΄ είχε ισοφαρίσει ο Χρήστος Τσουράπε (3ο φετινό).

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο χρονικό διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν δύο φορές στο 7΄ και στο 23΄ με τον Γιώργο Μπαστογιάννη (3ο φετινό), ενώ μείωσαν και σε 4-3 στο 88΄με τον Αντώνη Παρίσση (3ο φετινό).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Κ. Μπαστογιάννης, Μερκούρης (53΄ Μπαρμπάκης), Φώτης, Ανωγιάτης, Τσέλιος, Τζάκης, Ψιμούλης, Κιντής, Γ.  Μπαστογιάννης (70΄  Γεωργακόπουλος), Παρίσσης, Σταθακόπουλος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ