Επιστροφή στις νίκες για το Άνω Καστρίτσι το οποίο επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση στο γήπεδο του Προαστίου του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 5-1.

Οι γηπεδούχοι του Λευτέρη Ασημακόπουλου ήσαν μία κλάση ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, όμως αυτό άργησαν να το δείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού το πρώτο μέρος τους βρήκε να προηγούνται με το ισχνό 1-0, χάρις σε γκολ του Μίλτου Σπυρόπουλου (3ο φετινό).

Στην επανάληψη βρήκαν ρυθμό αλλά και στόχο πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα τέρματα στο 52΄, 67΄ και 89΄ με χατ τρικ του Σταύρου Αθανασόπουλου, που έφθασε τα 4 συνολικά στο πρωτάθλημα και ενδιάμεσα στο 76΄ με τον Ανδρέα Καρδάρα (6ο φετινό).

Από την πλευρά  τους οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Παπαιωάννου το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 86΄ με τον Τζουρά, που μάλιστα ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε για πρώτη φορά φέτος.

 

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Σερβές, Μερτής, Αθ. Ασημακόπουλος, Γκέργκε, Καλλιμάνης (46΄ Κερτεζίτης), Μακάσης (70΄ Τζουράς), Αγγελόπουλος, Ρηγόπουλος, Μπούζι, Παπαργύρης, Αντωνακόπουλος (46΄ Μπακόπουλος).

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ