Επιστροφή στις νίκες για τον Α.Ο. Αβύθου ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου του Άρη Κουνινάς με σκορ 1-0 και απέχει πλέον μία νίκη από την προνομιούχο πεντάδα.

Τα πάντα κρίθηκαν για τους φιλοξενούμενους του Κώστα Βανδώρου μόλις στο 3΄ όταν ο Σωκράτης Σκαρτσίλας (1ο φετινό), έμελλε να διαμορφώσει και το τελικό σκορ. Στην συνέχεια οι μετέπειτα νικητές κάθισαν επάνω σε αυτό το γκολ, ήσαν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις τους και πάρα πολύ πειθαρχημένοι όσον αφορά τα μετόπισθεν. Και αυτός ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που κράτησαν με απόλυτη επιτυχία το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι του Κωστή Βλάχου που γνώρισαν δεύτερη σερί ήττα και έχασαν πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος, προσπάθησαν με όσες δυνάμεις είχαν να πετύχουν κάποιο γκολ που σίγουρα θα άλλαζε τις ισορροπίες στον αγώνα, εν τούτοις δεν το κατάφεραν και μοιραία δεν πήραν τίποτα από το σημερινό παιχνίδι.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι και οι δύο αντίπαλοι τελείωσαν την σημερινή αναμέτρηση με 10 παίκτες, αφού ο διαιτητής κ. Νίκος Μέρμηγκας απέβαλλε λίγο πριν την εκπνοή με δεύτερη κίτρινη κάρτα τους Γιώργο Παρασκευά (Άρης Κουνινάς) και Άγγελο Μερκούρη (Α.Ο. Αβύθου).

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Ανδριόπουλος, Σκιαδάς (69΄ Λουρίδας), Ροδόπουλος, Ζήσης (66΄ Βαλσαμής), Λαδικός, Χύσα, Μπούτσε, Μητρόπουλος, Παρασκευάς, Μουκάι, Ασπρούκος (56΄ Τσούνης).

Α.Ο. ΑΒΥΘΟΥ: Μερκούρης, Γ. Σωτηρόπουλος (90΄ Γεροντάκης), Κωτούλας, Γιαννόπουλος, Παπουτσής, Ψιμούλης, Σπ. Σωτηρόπουλος, Αγγελάκης, Ευθυμίου (88΄ Φιλιππάτος), Γκοτσόπουλος, Σκαρτσίλας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ