Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη Κουνινάς ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου του Εθνικού Αιγίου με σκορ 3- και απέχει πλέον μία θέση και έναν βαθμό για να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ματς αρκετά γρήγορο και επιθετικό προσέφεραν και οι δύο αντίπαλοι, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει πάνω – κάτω λόγω άλλωστε και της εξαιρετικής φυσικής κατάστασης που έχουν τα δύο αυτά νεανικά σωματεία, που έκλεισαν το ημίχρονο ισόπαλα με σκορ 1-1, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 42΄ με τον Μιχάλη Ζήση (3ο φετινό) και  τους φιλοξενούμενους του Γιάννη Μπαλτιμά να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα στο 44΄ με τον Εριόλ (1ο φετινό).

Στην επανάληψη ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο και σε ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς και τελικά η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ της ομάδος του Κωστή Βλάχου στο 86΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Αρντίτ Μουκάϊ (1ο φετινό) και στο 92΄ με τον Ανδρέα Περισνάκα (1ο φετινό).

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Ανδριόπουλος, Σκιαδάς (46΄ Νικολάου), Ζήσης, Γκόφας, Ροδόπουλος (77΄ Μητρόπουλος), Τσούνης, Χύσα, Μουκάι, Ραμπούζια, Αγγελόπουλος (70΄ Περισνάκα), Μπούτσε.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Χαριτάτος, Μανέτας, Αντεριώτης, Αρντίτ,    Καββαδάς (81΄ Κουτσογεώργης), Σολωμός, Αγγελόπουλος, Γκιζέλης (62΄ Ζούδιος), Εριόλ, Βασιλακόπουλος, Σωτηρόπουλος (70΄Διαμαντόπουλος).

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ