Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Ζήρια/ΤΑΔ ’93, η οποία σήμερα το πρωΐ στο γήπεδο του Δημητρόπουλου επικράτησε του Άρη Κουνινάς με σκορ 4-1, κά;νοντας έτσι ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κώστας Καψάλη αναδείχτηκε ο Άγγελος Μπαμπίλης, ο οποίος σημείωσε καρέ τερμάτων στο 10΄, 38΄,81΄ και 88΄, τα δύο πρώτα με απευθείας εκτελέσεις φάουλ και το τρίτο με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Έτσι ο επιτελικός μέσος της ομάδος του Ερινεού έχει πετύχει συνολικά τα 5 από τα 6 τέρματα της ομάδος του.

Δικαίως λοιπόν η Ζήρια/ΤΑΔ ’93 θεωρείται από πολλούς σαν ένα από τα ακλόνητα φαβορί για την κατάκτηση ενός από τα πέντε εισιτήρια ανόδου που οδηγούν απευθείας στην Β΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α. Και μάλιστα απέναντί της είχε έναν σοβαρό αντίπαλο, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα που τρέχει ακατάπαυστα και στα 90 λεπτά του αγώνα και αποτελεί σκληρό καρύδι για οποιονδήποτε αντίπαλο.

Όμως σήμερα η ομάδα του Κωστή Βλάχου δεν μπόρεσε σε πολλά σημεία του αγώνα να δείξει τις αρετές της, ελέω φυσικά και της ομάδος του Ερινεού και απλά στο 64΄ μείωσες σε 2-1 με το πρώτο φετινό γκολ του Μάριου Μητρόπουλου.

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Τσιαγάς, Νικολάου (73΄ Χύσα), Ροδόπουλος (65΄ Αγγελόπουλος), Ζήσης, Λαδικός, Βαλσαμής, Ραμπούζια, Μπούτσε, Παρασκευάς, Μητρόπουλος, Λ. Περσνάκα (46΄Ανδρ. Περισνάκα)

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Γκανατσούλιας, Νικολάου (73΄ Παρασκευόπουλος), Παπαιωάννου, Χαραλάμπους, Κανάγιας, Ψυχογιάννης, Γκόφας, Ασημακόπουλος,  Βάκρινος (62΄ Αρβανίτης), Μπαμπίλης, Κορδωτός (78΄ Σημάτης).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ