Επιστροφή στις νίκες μετά από 3 συνεχόμενες ήττες για τον Άρη Κουνινάς, ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου της Θύελλας Αιγείρας με σκορ 3-1 και ανέβηκε έτσι στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Κωστή Βλάχου πιάνοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση, αφού σε αυτό μπορεί να συνετέλεσε και το πολύ γρήγορο γκολ στο 6΄ του Λεωνίδα Περισνάκα, έφθασαν σε μία πολύ δίκαιη νίκη και μάλιστα απέναντι σε μία ομάδα που ήταν αήττητη στα 7 τελευταία της παιχνίδια (3 νίκες, 4 ισοπαλίες).

Οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Καλέλη που παρατάχτηκαν με πολλές ελλείψεις σήμερα, στις λίγες καλές επιθετικά στιγμές τους, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 53΄ με τον Κώστα Σερβέ, που παραδόξως είχε να σκοράρει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πάλι με αντίπαλο τον Άρη Κουνινάς.

Όμως οι γηπεδούχοι ήσαν αυτοί που είχαν τον τελευταίο λόγο πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα στο 73΄ με τον Λεωνίδα Περισνάκα (4ο φετινό) και στο 86΄ με τον Αρντίτ Μουκάϊ (2ο φετινό).

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Ανδριόπουλος, Μπλάντεν, Λαδικός, Νικολάου, Μαραγκός, Χύσα, Μητρόπουλος, Ραμπούζια, Μουκάϊ, Περισνάκα (89΄ Ζαφειρακόπουλος), Γκούτσε (90΄ Δημόπουλος).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ: Βασιλακόπουλος, Γεωργούλης, Παναγιωτόπουλος (39΄ λ.τ. Παπαχριστόπουλος), Αντρ. Μάρκου, Β. Σκάζας, Ψαρράκος, Σερβές, Καλέλης, Ροβήλος, Απ. Νακελλάρης (84΄ Δημόπουλος), Β. Νακελλάρης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ