Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη Κουνινάς ο οποίος στο γήπεδο του Δημητρόπουλου επικράτησε του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 4-0, παραμένοντας έτσι στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Κωστή Βλάχου είχαν ένα εκρηκτικό δίλεπτο, εκεί όπου πέτυχαν τα δύο πρώτα τους γκολ στο 15΄ με τον Λεωνίδα Γκούτσε και στο 16΄ με τον Παναγιώτη Λαδικό, που άνοιξε λογαριασμό τερμάτων με την καινούργια του ομάδα και με αυτό το σκορ οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και χωρίς να χαλαρώσουν ούτε στιγμή οι παίκτες του Άρη Κουνινάς, πέτυχαν άλλα δύο τέρματα στο 58΄ και πάλι με τον Λεωνίδα Γκούτσε (4ο φετινό) και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε ακριβώς στην εκπνοή στο 90΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Αρντίτ Μουκάϊ (4ο φετινό).

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Ανδριόπουλος, Μπλάτα (70΄ Ροδόπουλος),      , Σκιαδάς, Νικολάου (64΄ Αθανασίου), Λαδικός, Χύσα, Ραμπούζια, Μητρόπουλος, Γκούτσε, Μουκάϊ, Μαραγκός (56΄ Ασπρούκος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Τσαπικούνης, Τζάκης, Φώτης, Δεληγιάννης, Τσέλιος, Μερκούρης (46΄ Κιντής), Κωστόπουλος (71΄ Γεωργακόπουλος), Ψιμούλης, Μπαστογιάννης, Παρίσσης, Μπαρμπάκης (46΄ Σταθακόπουλος).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ