Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ο Άρης Κουνινάς επικράτησε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου του Προζυμούλη Λύκοι Διακοπτού με σκορ 3-1, προσπέρασε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον απέχει μόλις έναν βαθμό από την προνομιούχο πεντάδα.

Οι γηπεδούχοι του Κωστή Βλάχου ευτύχησαν να πετύχουν πολύ γρήγορα το πρώτο τους γκολ, αφού μόλις στο 6΄ ο Βασίλης Ροδόπουλος (3ο φετινό), έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, σκοράροντας για 2ο διαδοχικό παιχνίδι.

Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, αφού παρά τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν δεν άλλαξε κάτι.

Στην επανάληψη ο Άρης πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 57΄ με τον Κώστα Ασπρούκο (3ο φετινό) και κάπου εκεί ουσιαστικά κλείδωσε την 14η φετινή νίκη του. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν κάπως αργά στο 83΄ με τον Κλεβίστ Μπούζι (4ο φετινό), αλλά η νεανική ομάδα της Κουνινάς ήταν αυτή που έγραψε τον επίλογο στο 90΄ με τον Λεωνίδα Περισνάκα (7ο φετινό), που σκόραρε μάλιστα για 2ο διαδοχικό παιχνίδι.

 

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Τσιαγάς, Ροδόπουλος (59΄ Ραμπούζια), Νικολάου (74΄ Αθανασίου), Λαδικός, Χύσα, Μπλάτα, Μουκάϊ, Γκούτσε, Ασπρούκος (67΄ Μούτσα), Λ. Περισνάκα, Σκιαδάς.

 

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Μπονάτσος,  Θεοφυλακτόπουλος, Μάργαρης, Κερτεζίτης (46΄ Τζουράς), Παπαργύρης (46΄ Καλλιμάνης), Γκέργκι, Λουλάϊ, Ρηγόπουλος, Ι. Ασημακόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (20΄ Μπούζι), Αγγελόπουλος.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ