Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία το Σκεπαστό επικράτησε και του Άρη Κουνινάς με σκορ 3-2 στο γήπεδο του Δημητρόπουλου και έπιασε έτσι εκ νέου την Φλόγα Ροδιάς στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έτσι με κολλημένο το γκάζι οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Μαγούλη που πάνε από το καλό στο καλύτερο με 5 συνεχόμενες νίκες, ξεπέρασαν έναν ακόμη σκόπελο και μάλιστα εκτός έδρας και αν συνεχίσουν στους ίδιους αμείωτους ρυθμούς, είναι σίγουρο ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα αγωνίζονται στην ανώτερη κατηγορία.

Βέβαια σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που υπήρξε ανασταλτικός παράγοντας και για τις δύο ομάδες, ευτύχησαν να προηγηθούν αρκετά νωρίς στο 12΄ και μάλιστα με αυτογκόλ του Μιχάλη Ζήση. Και σε ένα ακόμη χρονικά κομβικό σημείο στο 44΄ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Περικλή Μηλιάκη (2ο φετινό).

Στην επανάληψη στο 62΄ μίλησε … ο κορυφαίος σκόρερ τους Μάκης Βραχλιώτης (6ο φετινό) και κάπου εκεί φάνηκε στον ορίζοντα ότι είχαν κλειδώσει για τα καλά το ματς. Όμως οι γηπεδούχοι του Κωστή Βλάχου δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με αντεπίθεση διαρκείας με την χρυσή αλλαγή τους Μάριο Μητρόπουλο πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ στο 71΄ και στο 76΄ (4ο φετινό) και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι από το πουθενά.

Όμως το Σκεπαστό σαφώς πιο έμπειρη ομάδα είχε τον τρόπο να διαχειριστεί σωστά τον υπολειπόμενο χρόνο και να φθάσει σε μία ακόμη νίκη (5η) στο φετινό πρωτάθλημα, με μοναδικό μελανό σημείο την αποβολή στο 92΄με 2η κίτρινη κάρτα του Χρήστου Μονοκρούσου.

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Τσιαγάς, Νικολάου, Ράμμος (77΄ Ανδρ. Περισνάκα), Ζήσης, Λαδικός, Κλέϊβι, Ραμπούζια, Τσούνης (46΄ Μητρόπουλος), Παρασκευάς (66΄ Ροδόπουλος), Σαρντί, Μπούτσε.

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Κ. Τραγότσαλος (66΄ Π. Μπάλιος, 78΄ Π. Τραγότσαλος), Κόρακας, Ντόκος, Μηλιάκης, Μονοκρούσος, Γ, Βορύλας, Μανίκας, Βραχλιώτης, Καράμπελας (90΄ Γ. Καζανάς), Δραγούτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ