Παρά την πολύ καλή εμφάνιση την οποία πραγματοποίησε ο Άρης Κουνινάς, εν τούτοις δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στο γήπεδο του Δημητρόπουλου από την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου με σκορ 2-1, υποχωρώντας έτσι στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι του Κωστή Βλάχου ήσαν αυτοί μάλιστα που προηγήθηκαν στο σκορ στο 13΄ με τον Γιώργο Παρασκευά (4ο φετινό), αλλά δυστυχώς για αυτούς δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν για πολύ το υπέρ τους αποτέλεσμα, καθώς στο 19΄ η Φλόγα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Κώστα Πίττα (4ο φετινό).

Στην επανάληψη και παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα προκειμένου να φθάσουν στην νίκη. Όμως αυτοί που χαμογέλασαν ήσαν οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Καραγιαννάκη, αφού στο 59΄ ο Δημήτρης Θεοδωρακόπουλος πέτυχε το νικητήριο τέρμα (2ο φετινό). Όμως ο Άρης Κουνινάς σπατάλησε την πιο κραυγαλέα ευκαιρία του αγώνα, καθώς στο 68΄ αστόχησε σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Αρντίτ Μουκάϊ (τον νίκησε ο αντίπαλος τερματοφύλακας).

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Ανδριόπουλος, Σκιαδάς, Ροδόπουλος (72΄ Νικολάου), Ράμμος, Χύσα, Λουρίδας, Ασπρούκος (67΄ Περισνάκα), Μπούτσε, Παρασκευάς, Μουκάϊ, Ραμπούζια.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ