Εκπληκτικός για μία ακόμα φορά ο Άρης Κουνινάς επιβλήθηκε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου της πρωτοπόρου Φλόγα Ροδιάς με σκορ 1-0 και την υποχρέωσε στην 2η μόλις ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι του Κωστή Βλάχου που φέτος έχουν πραγματικά μετατραπεί σε φονέας των γιγάντων, αφού μην λησμονούμε ότι πριν 4 αγωνιστικές είχαν κερδίσει και την 2η του βαθμολογικού πίνακα Ζήρια/ΤΑΔ’93  και μάλιστα εκτός έδρας.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του παιχνιδιού έδειξαν τις άγριες προθέσεις τους, παίζοντας ένα από τα καλύτερα φετινά τους παιχνίδια, απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο που παρέμενε αήττητος από την 3η αγωνιστική.

Το σημερινό ματς κρίθηκε στο 57΄ από ένα εύστοχο κτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Λεωνίδας Γκούτσε και εκτέλεσε εύστοχα ο Αρντίτ Μουκάϊ (5ο φετινό γκολ), σκοράροντας μάλιστα για 4ο διαδοχικό παιχνίδι.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι του Μίλτου Καρατζά ενδεχομένως και να αιφνιδιάστηκαν από το πάθος και το μεστό παιχνίδι του Άρη Κουνινάς και φυσικά έμειναν μακριά από τα γνωστά στάνταρ της απόδοσής τους.

 

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Ανδριόπουλος, Ροδόπουλος (80΄ Μαραγκός), Σκιαδάς, Νικολάου, Λαδικός, Χύσα, Ραμπούζια, Μητρόπουλος (74΄ Ράμμος), Γκούτσε, Μουκάϊ, Λ. Περισνάκα (65΄ Ασπρούκος).

 

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Αλ. Παρίσσης, Μανέτας, Γκλαβάς, Τσιαντομένικο, Π. Λιακόπουλος, Ανδρ. Λιακόπουλος, Β. Παρίσσης, Κουτρόπουλος, Κλάϊντι, Μπατούνας, Κυρίκος.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ