Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Αναγέννηση/Αίας Συμπολιτείας επικράτησε στο γήπεδο της Αβύθου του Άνω Καστριτσίου με σκορ 3-0 και έστω και προσωρινά με παιχνίδι περισσότερο βρέθηκε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Σκέντζου σε ένα ματς με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις δύο ομάδες, ήσαν αρκετά καλοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα και μάλιστα κατάφεραν ν ανοίξουν το σκορ μόλις στο 9΄ με τον Παναγιώτη Σκούτα. Αυτό το γκολ τους έδιωξε το άγχος που συνήθως συνοδεύει όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στην έδρα τους και έτσι μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους διαχειρίστηκαν άψογα το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη και στην φλύαρη πρωτοβουλία της ομάδος του Λευτέρη Ασημακόπουλου, απάντησαν μέσα σε δύο λεπτά στο 75΄ με τον Χρήστο Τσέντζο (4ο φετινό) και στο 77΄ εκ νέου με τον Παναγιώτη Σκούτα που έφθασε σε διψήφιο αριθμό τερμάτων (11ο φετινό).

Έτσι η ομάδα της Συμπολιτείας συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού και τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε και διαφορά ασφαλείας σε περίπτωση τυχόν ισοβαθμίας ανάμεσα στις δύο ομάδες στην λήξη του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Kαλαντζής, Ξηρουχάκης (46΄ λ.τ. Μελισσουργός), Χ. Χριστόπουλος, Ε. Σταματόπουλος, Ντοντάϊ, Παλαιολογόπουλος (87΄ Κατσαούνης), Τσέντζος, Λάμμα, Σκούτας (83΄ Δερβένης) Τριανταφύλλου, Ρίκκα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ