Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο η Αναγέννηση/Αίας συνέτριψε στο γήπεδο της Αβύθου τον ατυχή Άρη Κουνινάς με σκορ 6-0 και έστω και προσωρινά με παιχνίδι περισσότερο, προσπέρασε στην προνομιούχο πεντάδα.

Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Σκέντζου ήθελαν όσο τίποτα άλλο να διασκεδάζουν τις άσχημες εντυπώσεις από την τελευταία βαριά ήττα τους στο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος»  από τον Κεραυνό 2016  και με μπροστάρη στο πρώτο μέρος τον αειθαλή 48χρονο παρακαλώ Γιώργο Αμασιάδη, που πέτυχε χατ τρικ στο 7΄, 15΄ και 41΄, έδειξαν ότι επανήλθαν και πάλι στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στην επανάληψη η ομάδα της Συμπολιτείας συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, πετυχαίνοντας άλλα τρία τέρματα στο 47΄ και στο 82΄ (7o φετινό) με τον 43χρονο Στέφανο Τριανταφύλλου και ενδιάμεσα στο 62΄ ο Γιώργος Αμασιάδης ολοκλήρωσε το καρέ του, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι ο χρόνος όσο αδυσώπητος και αν είναι, κάποιοι άνθρωποι έχουν τον τρόπο να τον ξεπερνάνε…

Από τους φιλοξενούμενους του Κωστή Βλάχου που βρέθηκαν σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση, συν τοις άλλοις είχαν την ατυχία να χάσουν στο 84΄ και τον Νίκο Λουρίδα, που αποχώρησε τραυματίας και όλοι εύχονται να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Χατζιάϊ, Ξηρουχάκης, Χ. Χριστόπουλος, Ε. Σταματόπουλος, Μελισσουργός, Ρίκκα, Τσέντζος, Λάμμα, Σκούτας, Τριανταφύλλου, Αμασιάδης (70΄ Στίμος).

ΑΡΗΣ ΚΟΥΝΙΝΑΣ: Ανδριόπουλος, Σκιαδάς, Νικολάου (46΄ Ροδόπουλος), Ράμμος, Χύσα, Λουρίδας, Ασπρούκος (53΄ Περισνάκα), Μπούτσε, Παρασκευάς (46΄ Λαδικός), Μουκάϊ, Ραμπούζια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ