Κάνοντας αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει και το 5ο και τελευταίο εισιτήριο ανόδου η Αναγέννηση/Αίας επικράτησε στο γήπεδο της Αβύθου του Εθνικού Αιγίου με σκορ 2-0 και εξακολουθεί να βρίσκεται στο -4 από την προνομιούχο πεντάδα.

Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Σκέντζου που πλέον δεν θέλουν να έχουν την παραμικρή βαθμολογική απώλεια, τουλάχιστον σε εντός έδρας αναμετρήσεις τους και έτσι ξεκίνησαν ιδιαίτερα φουριόζοι στο σημερινό ματς και στο 16΄ άνοιξαν το σκορ με τον Παναγιώτη Σκούτα (13ο φετινό).

Στην συνέχεια και παρά την εδαφική υπεροχή που είχαν δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο άλλο γκολ  τουλάχιστον μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους για να κλειδώσουν νωρίτερα τη νίκη τους.

Στην επανάληψη συνέχισαν να έχουν την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και η προσπάθειά τους αυτή καρποφόρησε στο 56΄ με τον Χρήστο Τσέντζο (12ο φετινό), σκοράροντας μάλιστα για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Μπαλτιμά στάθηκαν σε ένα ακόμα παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος αρκετά καλά για τα δεδομένα της αναμέτρησης, εκεί όπου η εμπειρία έκανε και πάλι την εμφάνισή της για την αντίπαλη ομάδα.

Στα αξιοσημείωτα επίσης ξέχωρα από το ματς είναι και ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Αβύθου που μοιάζει σχεδόν με χώμα, αφού το χορτάρι τείνει να εξαφανιστεί.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Καλαντζής, Χ. Χριστόπουλος, Β. Σταματόπουλος (82΄ Κατσαούνης), Ε. Σταματόπουλος, Ντοντάϊ, Ρίκκα, Τριανταφύλλου, Λάμμα, Σκούτας, Τσέντζος, Αμασιάδης (75΄ Στίμος).

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Χαριτάτος, Κουτρόπουλος, Καββαδάς, Φράγκος, Νικολόπουλος, Αντεριώτης, Κότσυφας (60΄ Δερβένης), Εριόλ, Γιαννούλιας, Γκιζέλης (63΄ Σωτηρόπουλος), Αγγελόπουλος (78΄ Ψηλός).

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ