Άλλη μία εξαιρετική παρουσία για την Ζήρια ΤΑΔ’93 η οποία στο γήπεδο της Αβύθου επιβλήθηκε της Αναγέννησης/Αίαντα Συμπολιτείας με σκορ 3-0 και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η καλή ημέρα από το πρωϊ φαίνεται. Και πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους του Κώστα Καψάλη, οι οποίοι σχεδόν με το καλημέρα του αγώνα στο 7΄ άνοιξαν το σκορ με τον Άγγελο Μπαμπίλη (11ο φετινό). Και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους έφθασαν και σε ένα δεύτερο τέρμα στο 32΄ με τον Ηλία Λαλιώτη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Βασίλη Σκέντζου που διατήρησαν τα ηνία του αγώνα, χωρίς όμως να μπορέσουν να απειλήσουν άμεσα την αντίπαλη εστία, εκτός από μία φάση στο 69΄ που είχαν δικάρι με τον Χρήστο Τσέντζο.

Δεν πέτυχαν εκεί το γκολ να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι και ως είθισται η μπάλα τιμωρεί, αφού στο 81΄ και πάλι ο Ηλίας Λαλιώτης βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με το 10ο φετινό του τέρμα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Καλαντζής, Ξηρουχάκης, Χ. Χριστόπουλος, Ε. Σταματόπουλος, Ντοντάϊ, Ρίκκα (76΄ Παλαιολογόπουλος), Τσέντζος, Λάμμα, Σκούτας, Σκέντζος, Αμασιάδης.

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Γκανατσούλας, Ζούδιος, Παπαϊωάννου, Αρβανίτης (82΄ Σωτηρόπουλος), Κανάγιας, Κορδωτός, Μπούρδος, Ασημακόπουλος (64΄ Σημάτης), Λαλιώτης (78΄ Βάκρινος), Μπαμπίλης, Ψυχογιάννης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ