Σε ένα ματς χωρίς επιστροφή για την Αναγέννηση/Αίαντας, η ομάδα της Συμπολιτείας κατόρθωσε με ολική ανατροπή στο γήπεδο της Αβύθου να υποτάξει τον Κεραυνό 2016 με σκορ 3-1 και να βρεθεί έτσι σε απόσταση αναπνοής από την προνομιούχο πεντάδα.

Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Σκέντζου που στο σημερινό παιχνίδι έπαιζαν τους κόπους σχεδόν μίας ολόκληρης χρονιάς και μάλιστα βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, αφού από το 8΄ ο Κεραυνός είχε πάρει κεφάλι στο σκορ με γκολ του κορυφαίου σκόρερ του Μιχάλη Γιάχα (14ο φετινό).

Όμως αυτό το γκολ αντί να τους επηρεάσει αρνητικά στον ψυχολογικό τομέα, αντίθετα τους έδωσε ώθηση και τους μπόλιασε με περίσσια δύναμη, για να φθάσουν στον στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Έτσι κατόρθωσαν πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος στο 27΄ να φθάσουν κατά αρχάς στην ισοφάριση, με τον παίκτη – προπονητή τους Βασίλη Σκέντζο (2ο φετινό) και στην επανάληψη πραγματοποιώντας ίσως την κορυφαία φετινή τους εμφάνιση, να πετύχουν άλλα δύο τέρματα στο 59΄π  και στο 72΄ με τον συνήθη ύποπτο Χρήστο Τσέντζο (20ο φετινό), που σκόραρε μάλιστα για 8ο !!! διαδοχικό παιχνίδι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Χατζιάϊ, Ξηρουχάκης, Χ. Χριστόπουλος, Β. Σταματόπουλος, Ντοντάϊ, Σκέντζος, Ρίκκα, Λάμμα, Σκούτας, Τσέντζος, Αμασιάδης (86΄ Κατσαούνης).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ