Σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, ο Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού επικράτησε στο γήπεδο της Αβύθου της Αναγέννησης/Αίαντα με σκορ 1-0, βελτιώνοντας έτσι την βαθμολογική του θέση.

Οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Μυλωνά, που σήμερα μάλιστα πρόσφερε τις υπηρεσίες του και σαν ποδοσφαιριστής και διακρίθηκε ιδιαίτερα, παρουσιάστηκαν πολύ καλά διαβασμένοι με διπλή ζώνη άμυνας, περιορίζοντας τις επιθετικές ορέξεις της ομάδος της Συμπολιτείας. Όπως ήταν φυσικό έπαιξαν ανταρτοπόλεμο και φυσικά δικαιώθηκαν εκ του αποτελέσματος, αφού στο 79΄ σε μία από τις κόντρα επιθέσεις τους ήρθε και το γκολ στο 79΄ με τον Κλεβί Μπούζι (3ο φετινό).

Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Σκέντζου που χρεώθηκαν μία ήττα και μάλιστα εντός έδρας, αλλά σαφώς εκτός προγράμματος, έχασαν χρυσή ευκαιρία να προσπεράσουν σήμερα στην προνομιούχο πεντάδα του πρωταθλήματος. Μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας και να είχαν κερδίσει πολλά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως είναι κανόνας απαράβατος, ομάδα που δεν σκοράρει δεν κερδίζει με τίποτα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Kαλαντζής, Κατσαούνης (75΄ Ε. Σταματόπουλος), Χ. Χριστόπουλος, Μελισσουργός, Ντοντάϊ,  Παλαιολογόπουλος, Τσέντζος (80΄ Σκέντζος), Λάμμα, Σκούτας, Τριανταφύλλου, Ρίκκα.

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Τσαπικούνης, Μερτής, Ψυχογιάννης, Σπηλιωτακόπουλος, Λουλάϊ, Μυλωνάς, Κερτεζίτης (62΄ Γκέργκι), Ρηγόπουλος, Αθ. Ασημακόπουλος (75΄ Ι. Ασημακόπουλος), Αγγελόπουλος (84΄ Καλλιμάνης), Μπούζι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ