Σε αγώνα μπαράζ που διεξήχθη στο γήπεδο των Καμαρών με έπαθλο δύο εισιτήρια ανόδου στην Β΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α. η Αναγέννηση/Αίας επιβλήθηκε των Ροϊτίκων με σκορ 2-0, παίρνοντας έτσι σοβαρό προβάδισμα αφού τις αρκεί μία ισοπαλία την προσεχή Τετάρτη στο γήπεδο της Ζήριας με αντίπαλο την Αρόη.

Η ομάδα του Λεωνίδα Κατσαρέλια ευτύχησε να πάρει σχετικά νωρίς το προβάδισμα, αφού στο 14΄ ο Χρήστος Χριστόπουλος άνοιξε το σκορ, ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Παναγιώτη Σκούτα.

Και ο επίλογος ήρθε για την ομάδα της Συμπολιτείας στο 77΄με δράστη αυτή τη φορά τον Παναγιώτη Σκούτα, από ασίστ του Χρήστου Χριστόπουλου.

Πάντως η νίκη αυτή για την ομάδα της Αναγέννησης /Αίαντα θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως πύρρεια, αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 67΄του Μανώλη Ξηρουχάκη και στο 84΄ για την ίδια αιτία του Γιώργου Σταματόπουλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Μέρμηγκας, με βοηθούς τους Παναγιώτη Θεοφανόπουλο και Σπύρο Σταυρόπουλο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Χατζιάϊ, Ξηρουχάκης, Τσάκουλης (81΄ Ξηρός), Παπουτσής, Ντοντάϊ (89΄ Νικολακόπουλος), Κυριακόπουλος, Λάμα, Σταματόπουλος, Χριστόπουλος, Σκούτας, Αγγελάκης

ΡΟΙΤΙΚΑ: Δούμπας, Δημητρόπουλος, Πανουτσόπουλος (18΄ λ.τ. Μενύχτας), Αλεξόπουλος, Κανάς, Χότζα, Μαρίνος, Πάνας (51΄ Καζανάς), Μπαρούνης, Σακαμπέτης (79΄Σέρρος), Χατζηαναστασίου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ