Δίνοντας συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα το Σκεπαστό δραπέτευσε και από την Άβυθο, αφού επικράτησε της Αναγέννησης/Αίαντα με σκορ 2-1 και πλέον μοιράζεται την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με την Φλόγα Ροδιάς.

Οι γηπεδούχοι σε δεύτερο σερί εντός έδρας ματς και αυτό μείζονος βαθμολογικής σημασίας όπως και το προηγούμενο, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν των δύσκολων περιστάσεων που συνάντησαν και μοιραία έχασαν πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος. Μάλιστα ξεκίνησαν τον αγώνα με τους καλύτερους οιωνούς αφού προηγήθηκαν στο 35΄ με γκολ του παίκτη προπονητή τους Στέφανου Τριανταφύλλου (2ο φετινό). Όμως δεν κατάφεραν να πάνε προηγούμενοι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, καθώς οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 42΄ με τον Γιώργο Μανίκα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Χρήστου Μαγούλη πέτυχε και δεύτερο γκολ σχετικά νωρίς στο 53΄ με δράστη και πάλι τον Γιώργο Μανίκα που πέτυχε έτσι ζευγάρι τερμάτων, ενώ άνοιξε και αυτός λογαριασμό τερμάτων με την καινούργια του ομάδα. Στην συνέχεια η ομάδα της Συμπολιτείας πίεσε όσο μπορούσε μέχρι το φινάλε του αγώνα για να πετύχει κάποιο γκολ και να σώσει τουλάχιστον την παρτίδα, όμως δεν τα κατάφερε αφού η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Καλαντζής, Χ. Χριστόπουλος, Μελισσουργός (71΄ Στίμος), Ε. Σταματόπουλος, Ντοντάϊ, Λάμμα, Ρίκκα, Ξηρουχάκης (57΄ Παλαιολογόπουλος), Σκούτας, Τριανταφύλλου, Σκέντζος (38΄ Τσέντζος).

 

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Κ. Τραγότσαλος, Γ. Βορύλας, Ντόκος, Μηλιάκης, Μονοκρούσος, Μπαρκλέσιας (70΄ Κόρακας), Μανίκας, Βραχλιώτης (89΄ Γ. Καζανάς), Καράμπελας (79΄ Π. Τραγότσαλος), Δραγούτης

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ