Στη μεγάλη μάχη που δίνει η Αναγέννηση/Αίας για να προλάβει το 5ο και τελευταίο εισιτήριο ανόδου, έχασε σήμερα πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος, αφού παραχώρησε στο γήπεδο της Αβύθου ισοπαλία με σκορ 1-1, απέναντι στην Φλόγα Κάτω Καστριτσίου, η οποία με την σειρά της διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Σκέντζου θα μπορούσαν βάση απόδοσης κυρίως στο πρώτο μέρος να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη, αφού προηγήθηκαν στο 29΄ με τον συνήθη ύποπτο Χρήστο Τσέντζο, που σκόραρε για 7ο !!! διαδοχικό παιχνίδι και έφθασε συνολικά τα 18 στο πρωτάθλημα.

Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ίσως να διακαιούταν και ένα δεύτερο γκολ, αφού και καλύτεροι ήσαν από τον αντίπαλό τους, αλλά απώλεσαν και μία – δύο ευκαιρίες τις οποίες θα μπορούσαν να μετουσιώσουν σε γκολ.

Στην επανάληψη και όσο κυλούσε ο χρόνος υπέρ τους, προσπάθησαν να διαχειριστούν αυτό το προβάδισμα, το οποίο όμως είναι πάντα εύθραυστο σαν σκορ και έτσι στο 77΄ οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Καραγιαννάκη που σημειωτέον στο 4΄ είχαν δοκάρι με τον Γιώργο Λαμπρόπουλο, βρήκαν την ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον κορυφαίο σκόρερ τους Κώστα Πίττα (11ο φετινό).

Η ομάδα της Συμπολιτείας είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο αμέσως επόμενο λεπτό (78΄) με τον Χρήστο Τσέντζο να πάρει τη νίκη, όμως το σουτ του τελευταίου η μπάλα κατέληξε σαδιστικά λίγο άουτ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Χατζιάϊ, Ξηρουχάκης, Χ. Χριστόπουλος, Ε. Σταματόπουλος, Ντοντάϊ, Σκέντζος, Ρίκκα, Λάμμα, Σκούτας, Τσέντζος, Αμασιάδης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ