Παρά την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλε ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας Καμαρών, εν τούτοις δεν μπόρεσε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από τον Ποσειδώνα Πατρών, με την ομάδα του Ερινεού να εξακολουθεί να βρίσκεται στην ζώνη υψηλού κινδύνου.

Και όμως οι γηπεδούχοι του Φώτη Φιτσιάλου σύμφωνα με την απόδοσή τους θα μπορούσαν να πάρουν τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα που τόσο το έχουν ανάγκη, όχι μόνο από βαθμολογικής άποψης αλλά κυρίως για να ανέβει η ψυχολογία τους, αφού πλέον έφθασαν τις 3 συνεχόμενες ήττες.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι στο ντεμπούτο του Βασίλη Μπριλή στον πάγκο τους, ξεπέρασαν εντελώς ανώδυνα τις δύο συνεχόμενες ήττες τους και με μπούσουλα το πρώτο ημίχρονο το καλό τους δηλαδή χρονικό διάστημα έχτισαν πάνω σε αυτό, με ένα γκολ στο 36΄ από τον Κώστα Μαραγκό (1ο φετινό), ενώ με τον ίδιο παίκτη είχαν δοκάρι στο 41΄.

Πάντως ενδεχομένως και στο σημερινό παιχνίδι να μίλησε..και η αρνητική παράδοση που έχει ο Αχιλλέας Καμαρών, αφού σε 3 αγώνες έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Καμίτσας, Καραμπούλας, Πέτσι, Σουβαλιώτης (44΄ Μανάτο), Λιόσης, Ντακούλιας, Αλεξόπουλος, Παρτάλης (84΄ Ξηρός), Αμασιάδης (80΄ Ηλίας), Νικολάου, Τέρπος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ